Partners en scholen

Samen met onze partners en scholen zorgen wij ervoor dat u een platform hebt dat aan al uw wensen voldoet.

Onze partners

Samen sterk!

Sinds maart 2022 maken wij deel uit van het Start It @ KBC team, de grootste start-up accelerator in België.

Corda Campus is de internationaal toonaangevende campus in de provincie Limburg op het gebied van technologie, hightech, ICT en media, en heeft een magneetfunctie voor innovatieve ondernemingen en instellingen.

Cloud Communication Uw school en telefonie in de Cloud: een ideale match

Deloitte Touche Tohmatsun is de grootste internationale organisatie op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening.

Studieshop.be is een jong en groeiend bedrijf. Zij maken deel uit van The Learning Network, marktleider in het onderwijs in de Benelux.

De Corda INCubator is het kloppende hart van bedrijven die houden van flexibel werken. Van start-up tot scale-up of corporate bedrijven, je zit er midden in.

Bij EdTech Station willen ze belgische bedrijven, start-ups, onderzoekers en professionals die actief zijn in het onderwijs samenbrengen.

Belfius Bank & Verzekeringen, tot 1 maart 2012 bekend onder de naam Dexia België, is een Belgische bankverzekeringsgroep gevestigd te Brussel. De naam Belfius werd samengesteld uit de termen België, financiën en het Engelse woord us.

Enkele scholen

Samen creatief!

63

Organisaties

39250

Leerlingen

8766

Leerkrachten

461

Cursussen

bg

Wij zijn er zeker van
dat we elkaar kunnen helpen

Door nauw samen te werken met leerkrachten en leerlingen
zorgen we ervoor dat het platform aan iedereen zijn wensen voldoet.

Demo aanvragen
circle